Onze objectieven - Sprl ACTION - Group Bvba

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BUSINESS CENTER


ORGANISATIE  -  Onze doelstellingen


Organisatorisch bedrijfsadvies


ACTION - Group biedt bedrijfsleiders de ‘adviesdiensten’ om de risico’s beter te beheersen en om maximaal partij te trekken van de opportuniteiten die hun vak kenmerken.


ACTION - Group staat ten dienste van nationale en internationale bedrijven en biedt u oplossingen voor de herstructurering van bestaande activiteiten of de voorbereiding van nieuwe commerciële activiteiten.


Nauwgezetheid, competentie en transparantie, dat zijn de ordewoorden die maakten dat ons nationaal en internationaal klantenbestand jaar na jaar groeide.Ons potentieel


- Kennis van de bedrijven

Wij zijn beslagen in het bedrijfsleven en dankzij onze opleiding en onze ervaring in bedrijfsbeheer helpen wij de ondernemers om het hoofd te bieden aan allerlei problemen waarmee ze kampen op het gebied van rentabiliteit.

Onze beschikbaarheid, onze nabijheid en onze knowhow garanderen u een competente, persoonlijke service op maat.

Onze advieskwaliteit wordt aangevuld met een perfecte kennis van de administatieve, commerciële en economische structuren.  


- Complementariteit

Van organisatie tot informatica, van productie tot verkoop,... wij hebben alle nodige competenties in huis om de bedrijfsleider te begeleiden op de weg naar het succes of het herstel van zijn bedrijf.


- Het luisterend oor

Dialoog is de kern van de goede werking van elk bedrijf en wij besteden de grootste zorg aan de kwaliteit van die dialoog. We leggen ons oor te luisteren op de markten, bij de bedrijven, we houden de vinger aan de pols van de nieuwe technologieën, we passen nieuwe trends aan de werkelijke marktsituaties aan en vooral aan de capaciteiten van de bedrijven.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu